* ESC ile Kapatabilirsiniz×

Cookie Gizlilik Politikası

İşbu Gizlilik Politikası'nın amacı ('Gizlilik Politikası'), Ida Consulting ('Şirket') tarafından işletilmekte olan www.idaconsulting.net internet sitesi ('Site') ile mobil uygulamasının (hepsi birlikte 'Platform' olarak anılacaktır) işletilmesi sırasında Platform kullanıcıları/üyeleri/ziyaretçileri ('Veri Sahibi') tarafından Şirket ile paylaşılan veya Şirket'in, Veri Sahibi'nin Platform'u kullanımı sırasında ürettiği kişisel verilerin kullanımına ilişkin koşul ve şartları tespit etmektir.

Veri Sahibi, işbu Gizlilik Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.

Hangi Veriler İşlenmektedir?

İşbu başlık altında, Şirket tarafından işlenen ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca kişisel veri sayılan verilerin hangileri olduğu sıralanmıştır. Aksi açıkça belirtilmedikçe, işbu Gizlilik Politikası kapsamında arz edilen hüküm ve koşullar kapsamında 'kişisel veri' ifadesi aşağıda yer alan bilgileri kapsayacaktır:

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 3. ve 7. maddeleri dairesince, geri döndürülemeyecek şekilde anonim hale getirilen veriler, anılan kanun hükümleri uyarınca kişisel veri olarak kabul edilmeyecek ve bu verilere ilişkin işleme faaliyetleri işbu Gizlilik Politikası hükümleri ile bağlı olmaksızın gerçekleştirilecektir.

Veriler Hangi Amaçlarla Kullanılmaktadır?

Şirket, kişisel verileri, Şirket tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirerek ilgili kişilere önerilmesi; doğrudan ve dolaylı pazarlama faaliyetleri kapsamında kullanılması ve bu amaçlarla Şirket'in temsilcileri, çözüm ortakları ve hizmet aldığı üçüncü kişilere aktarılması için işleyebilecektir.

Şirket, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 5 ve 8. maddeleri uyarınca ve/veya ilgili mevzuattaki istisnaların varlığı halinde kişisel verileri Veri Sahibi'nin ayrıca rızasını almaksızın işleyebilecek ve üçüncü kişilerle paylaşabilecektir. Bu durumların başlıcaları aşağıda belirtilmiştir:

Verilere Kimler Erişebilmektedir?

Şirket, kişisel verileri ve bu kişisel verileri kullanılarak elde ettiği yeni verileri, işbu Gizlilik Politikası ile belirlenen amaçların gerçekleştirilebilmesi için Şirket'in hizmetlerinden faydalandığı üçüncü kişilere, söz konusu hizmetlerin temini amacıyla sınırlı olmak üzere aktarılabilecektir. Şirket ayrıca, işbu Gizlilik Politikası'nda belirtilen amaçlar dahilinde verileri Şirket iş ortakları ve tedarikçileri ile hukuken yetkili kurum ve kuruluşlara aktarabilecektir.

Şirket, veri sahibi deneyiminin geliştirilmesi (iyileştirme ve kişiselleştirme dahil), veri sahibinin güvenliğini sağlamak, hileli ya da izinsiz kullanımları tespit etmek, operasyonel değerlendirme araştırılması, Platform hizmetlerine ilişkin hataların giderilmesi ve işbu Gizlilik Politikası'nda yer alan amaçlardan herhangi birisini gerçekleştirebilmek için SMS gönderimi yapanlar da dahil olmak üzere dış kaynak hizmet sağlayıcıları, barındırma hizmet sağlayıcıları (hosting servisleri), hukuk büroları, araştırma şirketleri, çağrı merkezleri gibi üçüncü kişiler ile paylaşabilecektir.

Veri sahibi, yukarıda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak kaydı ile bahsi geçen üçüncü tarafların veri sahibinin kişisel verilerini dünyanın her yerindeki sunucularında saklayabileceğini, bu hususa peşinen muvafakat ettiğini kabul eder.

Verilere Erişim Hakkı ve Düzeltme Talepleri Hakkında

Kanun'un 11. maddesi uyarınca veri sahipleri,

haklarına sahiptir.

Söz konusu haklar, kişisel veri sahipleri tarafından www.idaconsulting.net adresinde yer alan Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası'ndabelirtilen yöntemlerle iletilmesi halinde olabildiğince kısa sürede ve her halükarda 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, Şirket'in Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkı saklıdır.

Veri sahibi, herhangi bir kişisel verisinin Şirket tarafından kullanılamaması ile sonuçlanacak bir talepte bulunması halinde Platform'un işleyişinden tam olarak faydalanamayabileceğini kabul ile bu kapsamda doğacak her türlü sorumluluğun kendisine ait olacağını beyan eder.

Kişisel Verilerin Saklanma Süresi

Şirket, veri sahibi tarafından sağlanan kişisel verileri, yukarıda belirtilen işleme amaçlarının gerektirdiği süre boyunca saklayacaktır.

Buna ek olarak, Şirket, veri sahibi ile arasında doğabilecek herhangi bir uyuşmazlık durumunda, uyuşmazlık kapsamında gerekli savunmaların gerçekleştirilebilmesi amacıyla sınırlı olmak üzere ve ilgili mevzuat uyarınca belirlenen zamanaşımı süreleri boyunca kişisel verileri saklayabilecektir.

Veri Güvenliğine İlişkin Önlemler ve Taahhütler

Şirket, ilgili mevzuatta belirlenen veya işbu Gizlilik Politikası'nda ifade edilen şartlarda,

sağlamak amacıyla uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik gerekli teknik ve idari tedbirleri almayı, gerekli denetimleri yaptırmayı taahhüt eder.

Şirket, Veri Sahibi hakkında elde ettiği kişisel verileri işbu Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümlerine aykırı olarak başkasına açıklayamaz ve işleme amacı dışında kullanamaz.

Platform üzerinden başka uygulamalara link verilmesi halinde, Şirket uygulamaların gizlilik politikaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.

Çerezler (Cookie'ler)

Veri Sahipleri'nin Platform'dan en verimli şekilde faydalanabilmesi ve kullanıcı deneyiminin geliştirilmesi için Platform'da Çerezler kullanılmaktadır. Çerez kullanılmasını tercih etmezseniz tarayıcınızın ayarlarından Cookie'leri silebilir ya da engelleyebilirsiniz. Ancak Platform'u kullanımınızı etkileyebileceğini hatırlatmak isteriz.

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanan küçük metin dosyalarıdır. Çerezler konusundan daha detaylı bilgi için www.aboutcookies.org e www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirisiniz.

İnternet Sitemizde çerez kullanılmasının başlıca amaçları aşağıda sıralanmaktadır:

Teknik Çerezler

(Technical Cookies)

Teknik çerezler ile Site'nin çalışması sağlanmakta, internet sitesinin çalışmayan sayfaları ve alanları tespit edilmektedir.

Otantikasyon Çerezleri

(Authentication Cookies)

Ziyaretçiler, şifrelerini kullanarak Site'ye giriş yapmaları durumunda, bu tür çerezler ile, ziyaretçinin Site'de ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek, kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.

Flash Çerezleri

(Flash Cookies)

Site'de yer alan görüntü veya ses içeriklerini etkinleştirmek için kullanılan çerez türleridir.

Kişiselleştirme Çerezleri

(Customization Cookies)

Kullanıcıların tercihlerini farklı internet sitesinin farklı sayfalarını ziyarette de hatırlamak için kullanılan çerezlerdir. Örneğin, seçmiş olduğunuz dil tercihinizin hatırlanması.

Analitik Çerezler

(Analytical Cookies)

Analitik çerezler ile Site'yi ziyaret edenlerin sayıları, Site'de görüntülenen sayfaların tespiti, Site ziyaret saatleri, internet sitesi sayfaları kaydırma hareketleri gibi analitik sonuçların üretimini sağlayan çerezlerdir.

Çerez

Açıklama, Süre ve Tercihler

Analitik Çerezler

Reklam Amaçlı

Davranışsal ve hedef odaklı reklamların ziyaretçilere gösterilmesi amacıyla kullanılmaktadır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Pazar Analizi

Pazar analizi yürütülmesi amacıyla kullanılmaktadır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Kampanya/Promosyon

Kampanyaların etkisinin hesaplanması için kullanılmaktadır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Facebook

Bu tür çerezler, Facebook üyelerinin (veya üye olmayan kişilerin) pazar analizi ve ürün gelişimi amacıyla izlenmesini sağlar.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Twitter

Bu tür çerezler, sosyal medya ağlarına üye olan veya olmayan kişilerin, pazar analizi ve ürün gelişimi amacıyla izlenmesi için kullanılır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Google Analitikleri

Bu tür çerezler tüm istatistiksel verilerin toplanmasını bu şekilde Sitenin sunumunun ve kullanımının geliştirilmesini sağlar. Google, bu istatistiklere toplumsal istatistikler ve ilgilere ilişkin veriler eklemek suretiyle, kullanıcıları daha iyi anlamamızı sağlar.

Sitemiz, Google Analitik çerezleri kullanmaktadır. Söz konusu çerezler ile toplanan veriler, ABD'de bulunan Google sunucularına aktarılmakta ve söz konusu veriler Google'ın veri koruma ilkeleri ile uyumlu olarak muhafaza edilmektedir. Google'ın analitik veri işleme faaliyetleri ve kişisel verilerin korunması konusundaki ilkeler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Çerezlerin Kontrolü

https://tools.qooqle.com/dlpaqe/qaoptout

Teknik Çerezler

Oturum

Oturum çerezleri oturumun sürekliliğinin sağlanması amacıyla kullanılır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Yük Dengeleme

Yük dengeleme çerezleri, yükü dağıtarak sunucu yükünü azaltmak için kullanılır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Güvenlik

Güvenlik çerezler, güvenlik kontrolleri için kullanılır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Dolandırıcılık Tespiti

Tıklama hilelerinin tespit edilmesi için kullanılmaktadır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Otantikasyon Çerezleri

Kullanıcı Kimliği

Kullanıcı kimliği çerezler, kullanıcıların yalnızca kendi bilgilerini görmeleri için kullanılır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Kişiselleştirme Çerezleri

Dil

Kullanıcının seçtiği dili kaydeder ve buna uygun seçenekler sunar.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Mobil

Eğer kullanıcı Siteyi mobil bir cihazdan ziyaret ediyorsa, ana web sitesini göstermek için kullanılır. (Örneğin, cihazın Flash'ı etkinleştiridiği), ya da Flash'a ihtiyaç duymayan bir mobil sitede olduğunu. Kaynak site kullanıcının tercihlerinin daha iyi anlaşılabilmesi için kaydedilir.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Flash Çerezleri

Flash çerezleri

Oynatılacak ses ve video içeriklerini etkinleştirir.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Veri sahipleri, tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkanına sahiptir. Eğer kullanılan tarayıcı bu imkanı sunmaktaysa, tarayıcı ayarları üzerinden Çerezlere ilişkin tercihleri değiştirmek mümkündür. Böylelikle, tarayıcının sunmuş olduğu imkanlara göre farklılık gösterebilmekle birlikte, veri sahiplerinin çerezlerin kullanılmasını engelleme, çerez kullanılmadan önce uyarı almayı tercih etme veya sadece bazı Çerezleri devre bırakma ya da silme imkanları bulunmaktadır.

Çerezlere ilişkin tercihlerin, kullanıcının Platform'a erişim sağladığı her bir cihaz özelinde ayrı ayrı yapılması gerekebilecektir.

Adobe Analytics

http://www.adobe.com/uk/privacy/opt-out.html

AOL

https://help.aol.com/articles/restore-security-settings-and-enable-cookie-settings-on-browser

Google Adwords

https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en

Google Analytics

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Chrome

http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

Internet Explorer

https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

MozillaFirefox

http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies

Opera

http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

Safari:

https://support.apple.com/kb/ph19214?locale=tr_TR

Şirket, işbu Gizlilik Politikası hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel Gizlilik Politikası, Veri Sahibi'ne herhangi bir yöntemle sunulduğu tarihte yürürlük kazanır.

ida consulting logo
Referanslar
Ayinesi iştir kişinin,
lafa bakılmaz...
Crystal Hotels Logo
Dorak Holding Logo
Majesty Hotels Logo
Granada Hotels Luxury Logo
Ersan Resort Spa Logo
Gürsel Turizm Logo
Side Bella Luna Hotel Logo
la vista golden gate hotel Logo
Merit Hotels Logo
Turquoise Resort Hotel Spa Logo
Acg Hotels Logo
Vizon Tur Logo
Emirhan Hotels Logo
Orange County Logo
Golden Gate Hotel Logo
Hmc Travel Logo
Comfort Go Logo
Habitat Travel Logo
Skal Turkey Logo
Art Cafe Logo
Silence Beach Logo
Holiday Medya Logo
Net Holding Logo
Antakya Ottoman Palace Logo
Ephesus Shore Tour Logo
Bookings4pro Logo
Seramik Bul Logo
Yuki motor, Yuki makine Logo
Holiday Lines Logo
Crystal Hotels Logo
Dorak Holding Logo
Majesty Hotels Logo
Granada Hotels Luxury Logo
Ersan Resort Spa Logo
Gürsel Turizm Logo
Side Bella Luna Hotel Logo
la vista golden gate hotel Logo
Merit Hotels Logo
Turquoise Resort Hotel Spa Logo
Acg Hotels Logo
Vizon Tur Logo
Emirhan Hotels Logo
Orange County Logo
Golden Gate Hotel Logo
Hmc Travel Logo
Comfort Go Logo
Habitat Travel Logo
Skal Turkey Logo
Art Cafe Logo
Silence Beach Logo
Holiday Medya Logo
Net Holding Logo
Antakya Ottoman Palace Logo
Ephesus Shore Tour Logo
Bookings4pro Logo
Seramik Bul Logo
Yuki motor, Yuki makine Logo
Holiday Lines Logo
REFERANSLAR  >  HATTUŞA TERMAL OTEL
Hattuşa Astyra Termal Resort & SPA web sayfası ekran görüntüsü 1 Hattuşa Astyra Termal Resort & SPA web sayfası ekran görüntüsü 2 Hattuşa Astyra Termal Resort & SPA web sayfası ekran görüntüsü 3 Hattuşa Astyra Termal Resort & SPA web sayfası ekran görüntüsü 4 Hattuşa Astyra Termal Resort & SPA web sayfası ekran görüntüsü 5 Hattuşa Astyra Termal Resort & SPA web sayfası ekran görüntüsü 6
Hattuşa Astyra Termal Resort & SPA fuar standı 3d çizimleri 1 Hattuşa Astyra Termal Resort & SPA fuar standı 3d çizimleri 2
WEB TASARIM
Hattuşa Astyra Termal Resort & SPA, Kuzey Ege Bölgesi’nde Sırtını Kaz Dağları’na dayamış, gözünü Edremit Körfezi’nin eşsiz güzelliklerine dikmiş konumuyla, sağlık turizmine yatırım yapan bir kurumdur. Doğan Jeotermal; son 25 yıldır Türkiye'de jeotermal enerji kaynakları üzerine çalışmalar ve işler yapan, jeotermale hükmeden ve gücünü sudan alan Türkiye'nin en önemli grubudur.

Hattuşa denince her ne kadar akla öncelikle devre tatil ve termal geliyorsa da, aslında bizler Hattuşa'mızı yalnızca bir devre tatil tesisi veya sadece bir termal otel olarak nitelendirmiyoruz. Bizler Hattuşa'mızı 21ci yüzyıla yakışır, hem tedavi/kür hem tatil boyutunun bir arada yaşandığı ileri yaşam merkezi olarak tanımlıyoruz. İleri yaşam merkezi denince de her kesimden her ulustan herkesin sağlıklı ve mutlu yaşadığı bir yaşam merkezi anlıyoruz.

Hattuşa Astyra Termal Resort & SPA web sitesi flash formatta yapılmış olup, sayfa dizaynı konusunda kurumsal kimliği öne çıkartan ve site ziyaretçilerinin kullanıcı kolaylıklarını gözeten detaylara özen gösterilmiştir. Ayrıca mobil cihazlardan girilince kullanıcı dostu ara yüzü ile mobil web sitesi tasarlanmış ve kodlanmıştır. Kullanılan her ayrıntı web sitesinin görselliği adına bizler için büyük önem arz etmektedir.

Değişen ve gelişen teknolojiler göz önünde bulundurularak, kullanıcı dostu sayfa tasarımı web ve internet teknolojisinin en trend ve modern eklentileri ile desteklenmiştir. Tamamen özgün yazılım alt yapısı, özgün ve şık bir tasarımla birleştirilmiştir.

Hattuşa Astyra Termal Resort & SPA'ya web teknolojileri konusunda uzun yıllardır bizimle çalıştıkları için ve teşekkürlerimizi sunar, başarılar dileriz.

ONLINE REZERVASYON
Web sitesinde iki ayrı rezervasyon altyapısı bulunmaktadır. Biri "Online Devre Tatil Satışı" için İDA OnRez, diğeri online rezervasyon için partner firmamız HotelAdvisor online rezervasyon sistemi.



İDA'yı tercih eden Doğan Jeotermal grubuna teşekkür eder, bol satışlı sezonlar dileriz.
WEB MARKETING
Hattuşa Termal'in kurumsal olarak kullandığı tek sosyal medya mecrası olan Facebook sayfası İDA tarafından açılıp yapılandırılmış ve yönetilmektedir. Ayrıca Facebook ve Google reklamlar ile marka bilinirliği ve güvenilirliği güçlendirilmiş, tesise yeni müşteriler ve sosyal medya hesaplarına yeni takipçiler kazandırılmıştır. Mevcut ve potansiyel müşterilerine özel günler ve promosyonlar ile ilgili webmail tasarımı ve toplu mailing hizmeti de vermekteyiz.
PRODUCTION
Hattuşa Astyra Termal Resort & SPA'nın fotoğraf ve hava çekimlerini yapan ekibimiz ayrıca bu otel grubuna ait fotoğrafların ve videoların düzenlemesi, Video DVD menüsü hazırılıkları, Video DVD oluşturma ve PC/MAC ortamında çalışabilen Interaktif DVD'lerin hazırlaması konularında da destek vermiştir.

Hattuşa Astyra Termal Resort & SPA'ya ait Interaktif DVD çalışmalarını 3 senedir yönlendiren ekibimiz ayrıca dokunmatik TV, kioks gibi info yazılımları yaparak fotoğraf ve videolarının tanıtımlarını hazırlamıştır.
GRAPHIC DESIGN
Hattuşa Termal'in web sitesinin arayüz tasarımı grafik departmanız tarafından yapılmıştır. Özgün ve kurumsal çizgisiyle bütünlük taşıyan web arayüzü çalışması ayrıca site içerisinde kullanılan banner çalışmalarıyla da desteklenmiştir.

Hattuşa Astyra Termal Resort & SPA'in Katalog, broşür, webmailleri gibi birçok çalışmada çizgisi bulunan grafik ekibimiz, fuar çalışmalarını da bizimle yürüten Hattuşa Astyra Termal Resort & SPA'e ait tüm banner ve afiş çalışmalarını da üstlemiş durumdadır.
FUAR ORGANİZASYONLARI
Türkiye'nin en ünlü Jeo Termal kaynak sularına sahip, Akçay - Güre bölgesinde kurulu HATTUŞA ASTYRA Termal Resort & SPA, Travel Turkey - İzmir Turizm Fuarı, Emitt 2015 Turizm Fuarı, ITB Berlin 2015 Turizm fuarı ve İzmir Enternasyonel Fuarı dönemlerinde, değişik metrekare ve değişik konstrüksiyonlar ile İDA Danışmanlık kalitesini seçmiştir. 2016 fuarları içinde şimdiden kontratları yaplımış olup, yeni sezonda daha geniş alanlarda, Özel Ahşap tasarımlar ile fuarlara katılacaktır.

XXX